• 2020. 05. 29. péntek
    Magdolna
  • 12 ℃
    21 ℃
  • Akciós autók Önnek!

Keresési találatok:

Napi horoszkóp 2018. december 17. – Csak magabiztosan - alon.hu

A Bikának ma egyensúlyoznia kell, a Szűz legyen magabiztos. Napi horoszkóp.
- hírkereső

Pásztor Anna kezét megkérte a szerelme, mégsem lesz esküvő! - Blikk.hu

Budapest — Bár közel 29 éve boldog párkapcsolatban él, mégis tart a házasságtól Pásztor Anna (46). Ugyan kedvese már két alkalommal is megkérte a kezét, az Anna and the Barbies énekesnője fél a kötöttségtől.
- blikk

Lehet nyereséges egy társadalmi vállalkozás? – Növekedés.hu

Egy társadalmi vállalkozás pont olyan, mint bármely piaci vállalkozás, és akkor lesz jól működő, ha pozitív társadalmi hatást tud elérni, és ezzel párhuzamosan folyamatosan megtermeli a működéséhez szükséges bevételt, sőt akár többet is
- hírkereső

Pásztor Anna kezét megkérte a szerelme, mégsem lesz esküvő.

Budapest Bár közel 29 éve boldog párkapcsolatban él, mégis tart a házasságtól Pásztor Anna (46). Ugyan kedvese már két alkalommal is megkérte a kezét, az Anna and the Barbies énekesnője fél a kötöttségtől.
- hírkereső

Egészséghoroszkóp 2019-re: mire figyelj, hogy jól legyél az új évben? - Ezotéria

Egészséghoroszkóp 2019-re: mire figyelj, hogy jól legyél az új évben? - Az egészséghoroszkóp segít, mire figyelj, hogy jól legyél.
- Femina

Sodrófával törte el élettársa gyerekének orrát egy férfi

A negyvennégy éves férfi életvitele miatt haragudott a huszonhat éves sértettre.
- 24

Egy mentálisan erős nő titka

Mindig vannak a környezetünkben olyan nők, akikre valamiért példaként tekinthetünk. Az erős nők pont ilyenek
- Stylemagazin
- hírkereső

Ramónának drukkoltak az olaszok is a Miss Hungary-n

Szombaton a Miss Hungary 2018 királynőjének járó korona Rusenkó Ramóna fejére került. A 28. alkalommal megrendezett szépségverseny győztese Kalocsán született, de már öt éve Olaszországban él a párjával
- hírkereső

Index - Videó - A 101 éves Éva kapott egy saját pihenőpadot

A 101 éves Éva kapott egy saját pihenőpadot - Sasvári Éva december 11-én ünnepelte 101. születésnapját. Jóbarátja, Csaba egy kis paddal ajándékozta meg a sétái során lepihenni vágyó hölgyet.
- index

Minden nap kávézol? Nézzük a jótékony hatásait!

Belecsaptunk az ünnepek előtti utolsó munkahétbe, ami valljuk be, legtöbbünknek rohanással telik. Ilyenkor talán több kávé is lecsúszik Utánanéztünk, hogy milyen pozitívumokkal járhat, ha naponta iszunk 1-2 finom feketét
- hírkereső

Stílus és praktikum - 5 dolog, ami miatt be kell szerezned egy okosórát

Azt gondolhatnánk, hogy mivel már mindenki okostelefonnal, tablettel és laptoppal szaladgál, teljesen fölösleges lehet még egy okos órát is beszereznünk
- Stylemagazin

Stílusiskola: így viseld az örök klasszikus pezsgő színt

Vannak olyan klasszikus, alap színek, amelyekhez bármikor bátran nyúlhatunk, legyen szó különleges eseményről vagy egy egyszerű, hétköznapi outfit-ről. A lényeg a harmónia és a visszafogottság, hiszen ezekkel sosem hibázhatunk
- Stylemagazin

A nemzetközi siker útjára lépett a DESzínház - Debrecen hírei, debreceni hírek

Debrecen - A Debreceni Egyetemi Színház Vígkarma Társulata képviseli Magyarországot a 2019-es kanadai világtalálkozón, amelyet a legsikeresebb amatőr színházakat egyesítő világszervezet rendez.
- Dehir

Élet műanyag csomagolás nélkül? Egy egyhónapos önkihívás tanulságai

Szerzőnk egy hónapot töltött a hulladékmentesség (zero waste) jegyében, írásában összegzi a tapasztalatait, majd eljut oda, hogy megérte. Sőt, nagyon is megérte, és hidd el, hogy neked is megérné, meg a bolygónak is jót tenne. Beszámoló.
- nlcafé

Retikül.hu - Csodaszép fehérneműk az ünnepi kollekciókból: velük lesz tökéletes a partiruha

Csodás fehérneműk az ünnepi kollekciókból: elegáns melltartóval, bugyival, vagy body-val lesz teljes a partiszett, melyek jól passzolnak a ruha fazonjához.
- Retikül

Így lesz a nőknek is igazán élvezetes a férfiak kedvenc póza – 5 trükk az intenzív élményért - Nő és férfi

Így lesz a nőknek is igazán élvezetes a férfiak kedvenc póza – 5 trükk az intenzív élményért - Sok nő számára okoz kellemetlen érzést, de ezekkel a kis változtatásokkal mindenkinek gyönyört hoz majd.
- Femina