• 2020. 05. 29. péntek
    Magdolna
  • 12 ℃
    21 ℃
  • Akciós autók Önnek!

Keresési találatok:

Juttatások hosszú hétvégén külföldi szakmai út idejére

Kollégám kínai szakmai kiállításon vesz részt szervezett út keretében, látogatóként. A kinntartózkodás időtartama egy hét, melyben van négy munkaszüneti nap is
- hírkereső

Juttatások hosszú hétvégén külföldi szakmai út idejére

Kollégám kínai szakmai kiállításon vesz részt szervezett út keretében, látogatóként. A kinntartózkodás időtartama egy hét, melyben van négy munkaszüneti nap is
- hírkereső

Polgár Judit: Sikeres lehettem volna kreatív menedzserként is

A sakkban nincs mese: csak rá kell nézni a táblára, és világosan látszik, ki hogyan teljesített. Ehhez képest a sporton túli világban sokkal nehezebben ragadható meg a győzelem és a vereség fogalma ? mondja Polgár Judit
- hírkereső
- hírkereső

LOB-hajvágás: 2019 legszexibb frizuratrendje már most elvarázsolta a nőket - Ripost

Fantasztikus fazonnal robban be az új szezon, kivétel nélkül mindenki imádni fogja! Ez a szuper frizura ugyanis igazi aranyközépút: durva vál...
- Ripost

A szép nők közelsége káros a kishitű férfiak egészségére - alon.hu

A gyönyörű nő káros a férfiak egészségére.
- hírkereső

Ez a 3 férfi csillagjegy a legjobb férjjé válik! Imádják feleségüket és gyermekeiket - Blikk Rúzs

Családcentrikusak és az a legfontosabb, hogy boldogságban tudja szeretteit.
- BlikkRúzs

Eugénia hercegnő esküvői képeinek titkai: meglepő dolgot tett a királynő, és ez még semmi! - Blikk.hu

A királyi családban mindig hatalmas esemény egy-egy menyegző, éppen ezért egyáltalán nem volt furcsa, hogy Erzsébet királynő lányunokája – Eugénia hercegnő – esküvője is hatalmas nyilvánosságot kapott.
- blikk

Eugénia hercegnő esküvői képeinek titkai: meglepő dolgot tett a királynő, és ez még semmi!

A királyi családban mindig hatalmas esemény egy-egy menyegző, éppen ezért egyáltalán nem volt furcsa, hogy Erzsébet királynő lányunokája Eugénia hercegnő esküvője is hatalmas nyilvánosságot kapott.
- hírkereső

Így dobj le 10 kilót: az elmúlt évek legsikeresebb fogyasztó módszere

A bécsi diéta a szigorúbb étrendek közé tartozik, már ami a kalória bevitelt illeti, variálhatóságát tekintve azonban rugalmas, és ezek mellett hatékony is, valószínűleg ennek köszönhető, hogy évek óta népszerű
- hírkereső

Barátjuk szülte meg a pár kisbabáját: 6 évet vártak a pillanatra, végigfotózták - Nő és férfi

Barátjuk szülte meg a pár kisbabáját: 6 évet vártak a pillanatra, végigfotózták - Rengeteget küzdöttek a gyermekáldásért. Végül legjobb barátaiknak köszönhették, hogy szülővé válhattak.
- Femina

Heti horoszkóp október 15-től 21-ig: a Bak vonzóbb, mint valaha, az Oroszlán sorsa jobbra fordul - Ezotéria

Heti horoszkóp október 15-től 21-ig: a Bak vonzóbb, mint valaha, az Oroszlán sorsa jobbra fordul - A hét sok meglepetést tartogathat a heti horoszkóp szerint.
- Femina

7 körömlakk, ami a pasik szerint ellenállhatatlan egy nőn

Talán élből rávágod, hogy kizárólag a magad örömére fested a körmeidet, ha jobban belegondolsz, természetesen másoknak is tetszeni szeretnél vele. Most megtudhatod, melyek azok az árnyalatok, amit a férfiak szívesen látnak viszont a mancsodon!
- hírkereső

Íme Melania Trump őszinte vallomása a házasságáról - Blikk.hu

Washington — Először adott hosszú interjút first ladyként Melania Trump (48), akit faggattak a magánéletéről is és férjéhez, Donald Trump (72) amerikai elnökhöz fűződő, kívülállók számára meglehetősen hűvösnek tűnő viszonyáról.
- blikk
- hírkereső

Hajas László 34 éves lánya gyönyörű nő - Fotókon a ritkán látott Orsi - Hazai sztár

Hajas László 34 éves lánya gyönyörű nő - Fotókon a ritkán látott Orsi - Hajas László első házasságából született lánya, Orsi nem mindennapi szépség.
- Femina

Íme Melania Trump őszinte vallomása a házasságáról

Washington Először adott hosszú interjút first ladyként Melania Trump (48), akit faggattak a magánéletéről is és férjéhez, Donald Trump (72) amerikai elnökhöz fűződő, kívülállók számára meglehetősen hűvösnek tűnő viszonyáról.
- hírkereső

A legdivatosabb bokacsizmák őszre árakkal, lelőhelyekkel - Kényelmesek és nőiesek is egyben - Szépség és divat

A legdivatosabb bokacsizmák őszre árakkal, lelőhelyekkel - Kényelmesek és nőiesek is egyben - Nemcsak csinosak ezek a csizmák, de az egész várost is bejárhatod bennük, mert nem nyomják majd a lábadat.
- Femina

Így tedd dizájnossá az otthonod kis büdzséből

Ha végre megszerezted az első saját lakásodat, és még bútorokkal is sikerült feltöltened, tudjuk, hogy a kicsinosítására marad a legkisebb kereted
- hírkereső