• 2022. 12. 09. péntek
    Natália
  • 2 ℃
    6 ℃
  • Akciós autók Önnek!

Milyen gyöngy ékszert vásároljunk karácsonyra egy nőnek?

A 21. században a nőkre is sok teher és feladat hárul. Hiszen ma már nem csak a gyermeknevelés és a háztartásvezetés tartozik a nők feladatai körébe, hanem bizony a nők is éppúgy dolgoznak és ellátják a munkájuk mellett azokat a feladatokat, amelyeket korábban főállásban végeztek. A nők többsége nem csak dolgozik, hanem karriert épít és nem csak maga a munka fontos számukra, hanem a megjelenés is. Még akkor is, ha otthonról dolgoznak. A nők még a szoros időbeosztásuk mellett sem hanyagolják el a külsejüket és az egészségüket, az már egy más kérdés, hogy ki, milyen kiegészítőkkel, ékszerekkel szereti kifejezni önmagát és fokozni a báját, természetes szépségét. A gyöngy ékszerek napjainkban is nagy népszerűségnek örvendenek. Egy gyöngy fülbevaló, medál vagy gyöngysor, nagyszerű karácsonyi ajándék lehet, csak az okozhat fejtörést, hogy pontosan milyen ékszer mellett is döntsünk. A választást megkönnyíti az adott hölgy munkája és életvitele.

- WomenTime

Gyöngy ékszerek komoly pozíciót betöltő hölgyeknek

Egy üzletasszony vagy egy cégvezető nem visel akármilyen ékszert. Mindenképpen gondoljunk erre, ha ilyen beosztásban dolgozó hölgy ismerősünknek vásárolunk ékszert, különösen a gyöngy ékszerek esetében legyünk körültekintőek. Hiszen a piacon éppúgy megtalálhatók a hamis gyöngyök, mint a tenyésztett gyöngyök felhasználásával készült gyöngysorok, fülbevalók, medálok, karkötők vagy gyűrűk. A tenyésztett gyöngyöket könnyedén felismerhetjük a tökéletlenségükről, ami mit sem csorbít azok szépségén. Továbbá az igazgyöngyökről szivárványosan, míg a hamis gyöngyökről üvegesen verődik vissza a fény.

Ezen tények ismeretében már csak azt kell tudnunk, hogy milyen típusú igazgyöngy nyaklánc mellett tegyük le a voksunkat, amikor karácsonyi ajándékot választunk. A magasabb pozíciót betöltő hölgyekhez nagyszerűen illenek az Akoya gyöngyökből készült aranyos, ezüstös - kékes ékszerek, csakúgy, mint a Dél - tengeri és barokk gyöngysorok. A Dél - tengeri gyöngyök általában nagyobbak és drágábbak, mint a többi gyöngy típus, így egy ilyen igazgyöngy nyaklánc akár még az illető hölgy státuszát is kifejezheti. A barokk gyöngyökkel pedig a nem mindennapi, az egyedi megjelenésüket fokozhatják a hölgyek.

Gyöngy ékszerek a nőies nőknek

Természetesen, bármilyen pozícióban dolgozó nő, nőies. Itt most azokról a hölgyekről van szó, akik még a boltba is csakis kisminkelve, megfelelő öltözékbe mennek le és azokról a nőkről, akik még ilyenkor sem feledkeznek meg az ékszerekről.

Minden hölgynek jár az a tisztelet, amikor karácsonyi ajándékkal lepjük meg, hogy igazgyöngy ékszert választunk. A nőies hölgyek szinte mindig viselnek fülbevalót, így ez egy tökéletes ajándék lehet számukra. A gyöngy fülbevalók egyszerűek, mégis hihetetlen eleganciát képesek kölcsönözni a viselőjének. A nőiesség kifejezésére is tökéletesen alkalmas egy - egy igazgyöngy fülbevaló, amely lehet bedugós vagy függő is. Az már csak rajtunk múlik, hogy Akoya, Tahiti, édesvízi vagy Dél – tengeri gyöngyökből készült darab mellett döntünk. A Tahiti gyöngy talán a világ egyik legszebb és legexkluzívabb gyöngyszeme.

Gyöngy ékszerek elfoglalt anyáknak

Azok a nők, akik sok gyermeket nevelnek, szintén kedvelhetik a divatot és a szépséges ékszereket, hiszen a család, a gyereknevelés és a nőiesség nem zárja ki egymást. Gyöngyékszer vásárlásakor törekedjünk az egyszerűbb, letisztult, visszafogott színekre. A gyöngy fülbevalók éppúgy kitűnő karácsonyi ajándékok lehetnek, mint a karkötők, a gyűrűk, a medálok vagy éppen a szettek.

Amikor a karácsonyi ajándékok között nézelődünk, határozhatunk az időtlen vonzerővel bíró fényes Akoya gyöngyök mellett is, de az édesvízi gyöngyök csodálatos szépsége is ámulatba ejtheti a megajándékozott személyt.

  

Szponzorált tartalom


Ezek is érdekelhetik