• 2022. 09. 29. csütörtök
    Mihály
  • 2 ℃
    6 ℃
  • Akciós autók Önnek!

Méhpempővel a sikeres fogantatásért

Bár a legtöbb nő arról álmodik, hogy egyszer édesanya lesz, sajnos nem minden esetben gördülékeny a várva-várt fogantatás. Ezt számos körülmény befolyásolhatja, de a legtöbb esetben a szabálytalan hormonrendszer a felelős a megtermékenyülés sikertelenségéért. Ebben az esetben szerencsére nem kell azonnal pánikba esni, mint sok más esetben, most is találhatunk természetes megoldást a probléma orvoslására, ami nem más, mint az értékes méhpempő.

- WomenTime

A méhpempőről már mindenki sokat hallott, de kevesen tudják, hogy valójában hogyan is keletkezik a természet egyik legértékesebb tápanyaga. A méhpempő valójában a dolgozó méhek garatváladéka, mely egyben a méhanya fő tápláléka is. A méhkirálynő legfőbb szerepe a szaporodás, így nem is kérdés, hogy miért ő az egyetlen a méhcsaládban, akit ezzel a rendkívül értékes méhpempővel táplálnak. További érdekesség még, hogy a méhkirálynő a különleges tápanyagnak köszönhetően akár 70-szer tovább él, mint dolgozó társai.

A 100% tisztaságú, friss méhpempő számos pozitív tulajdonsága mellett rendkívül hatékonyan képes kezelni a szabálytalan hormonháztartást. Növeli a lutenizálo hormonok szintjét a vérben, ezzel is elősegítve az ovulációt. A benne lévő értékes vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek, enzimek és aminosavak természetes módon stimulálják a hormonrendszert, ezzel előkészítve a női szervezetet a sikeres megtermékenyítésre.

Azonban a méhpempő nem csupán a hormonok háza táján nyújt segítséget, de értékes összetevői segítenek kiegyensúlyozni az idegrendszer normál működését, leküzdeni a stresszt, ami szintén pozitívan hat az áldott állapot eléréséhez.

Fogyasztása: A kúra a menstruáció elmúltával kell kezdődjön, majd egészen a menstruáció kezdetéig tartson. Vagyis normál esetben 21 napig fogyassza a méhpempőt, majd 7 napig (a menstruáció ideje alatt) szüneteltesse.

A friss méhpempő nem csupán a hölgyek, de az urak szervezetére is pozitívan hat, legyen szó akár potencia zavarról vagy vitaminhiányról. Ezért javasoljuk, hogy abban az esetben, ha a teherbeesés sikertelen, egyszerre kezdjék el fogyasztani a méhpempőt, hiszen így még hatékonyabb lehet a kúra.

A 100% tisztaságú méhpempő mellett kiváló választás lehet még a Dydex termékcsalád legújabb tagja is, mely az értékes méhpempőn túl barátcserje kivonatot is tartalmaz, ezzel még inkább elősegítve a női szervezetet ahhoz az optimális állapothoz, amely elengedhetetlen a természetes fogantatás sikerességéhez.

Számos pozitív vásárlói visszajelzés alapján állíthatjuk, hogy a méhpempő fogyasztásával nagy arányban növelhető a természetes módon történő teherbeesés.


 Szponzorált cikk


Ezek is érdekelhetik